Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΤΟ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ ΚΔΑΥ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΕΔΩΣΕ ΛΥΣΗ ΣΤΗ ΤΡΙΠΟΛΗ...




Ανάδοχος εταιρεία αναδείχθηκε η ECO-spot
- Θα μεταφερθούν περίπου 3.000 τόνοι στην Κόρινθο, όπου υπάρχει μονάδα με αδειοδοτημένο πράσινο σημείο, ΚΔΑΥ και κομποστοποιητή - Στα 78 ευρώ ανα τόνο το κόστος.
Ανάδοχος εταιρεία αναδείχθηκε η ECO-spot - Θα μεταφερθούν περίπου 3.000 τόνοι στην Κόρινθο, όπου υπάρχει μονάδα με αδειοδοτημένο πράσινο σημείο, ΚΔΑΥ και κομποστοποιητή - Στα 78 ευρώ ανα τόνο το κόστος.
Tην Τρίτη (10/03) πραγματοποιήθηκε κατεπείγουσα συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας, με θέμα: "Έγκριση πρακτικού διενέργειας διαγωνισμού και ανάθεση εκτέλεσης του έργου ''Αντιμετώπιση της έκτακτης ανάγκης του Δήμου Τρίπολης για τη διαχείριση των στερεών αποβλήτων'' π/υ 305.000 ευρώ με ΦΠΑ".
"Η επιλογή μας είναι να προχωρήσουμε διοικητικά όσο πιο γρήγορα γίνεται για να καθαρίσει ο Δήμος", ανέφερε στην τοποθέτηση της η κ.Νικολάκου.
Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης υπήρξαν έντονες αντιπαραθέσεις ανάμεσα στην κα Νικολάκου και τον κ.Γόντικα, ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων: "Τελικά η όλη ιστορία με τα σκουπίδια της Τρίπολης, που είναι τόσους μήνες στους δρόμους, ήταν θέμα μιας επιστολής του Δήμου προς της Περιφέρεια; Θα μας τρελάνετε;"
Αναφορικά με τον ανάδοχο



Ο κ.Παπαηλίου, υπεύθυνος των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας ανέφερε: "Καλέσαμε τρεις εταιρείες που από το νόμο μπορούσαν να συμμετέχουν. Ήρθαν δύο από τις τρεις εταιρείες και μειοδότης είναι η εταιρεία ECO-SPOT Tripolis P.C., γιατί η άλλη ακυρώθηκε, επειδή δεν είχε φέρει την εγγυητική. Η συγκεκριμένη εταιρεία έκανε μια προσφορά της τάξεως των 78 ευρώ ανά τόνο για μεταφορά και επεξεργασία. Η επεξεργασία θα γίνεται σε μονάδα στην Κόρινθο η οποία έχει πράσινο σημείο αδειοδοτημένο καθώς και αδειοδοτημένο ΚΔΑΥ και κομποστοποίηση".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου